Ernst Kremers | landscape photography

menu

 

De omschrijving en de datums van mijn fotoworkshops staan op de website van: www.natuurfotoworkshop.nl. 

workshops In de workshops 'Fotografisch kijken' staat de mens achter de camera centraal. Geen verhaal over sluitertijden, diafragma’s of techniek, maar een workshop over de eerste stap in het proces van het fotograferen: kijken, zien en ontdekken. Op welke wijze kijk jij als fotograaf om je heen? Eenmaal buiten in het veld valt het niet mee om de werkelijkheid om je heen om te zetten in plat vlak. Hoe zet je je beleving en ervaring buiten in de natuur om in een mooie foto?

 

workshops Bij de workshops 'Creatieve natuurfotografie' gaan we op zoek naar de grenzen van de traditionele natuurfotografie. Een zoektocht naar nieuwe verfrissende foto’s. Spelen met licht, schaduw, sfeer, beweging en onscherpte. Fotograferen op gevoel.

 

workshops Bij de workshops 'Landschapsfotografie' komen verschillende technische aspecten van landschapsfotografie aanbod.Maar ook belangrijke zaken als compositie, standpunt, licht, kader en het creëren van diepte in een foto.

 

workshops

De workshop ‘Een eigen kijk!’ is een zoektocht naar betere, creatievere en persoonlijker foto’s. Het bevorderen van een eigen manier van kijken door middel van begeleiding in het veld en feedback op de foto’s. 

Stuur e-mail* Invoer verplicht